Obsah:

Něco z klubové historie .. aneb jak to všecko započlo

Klub Vampires Czech MC má kořeny v nadšení skupinky kamarádů jezdících po Znojemsku na svých strojích. Jezdilo se po celé republice po akcích typu koncerty, párty a srazy, bavili jsme se,  poznávali a nasávali atmosféru, užívali si společného ježdění.

Vzhledem k tomu, že se na Znojemsku moc akcí pro motorkáře nedělo, rozhodli se tito jezdci, že tuto skutečnost změní a proto začali na podzim roku 2003 plánovat uspořádání prvního srazu. První schůze proběhla ve Znojmě a následující tvůrčí kvas měl vliv na to, že se v únoru 2004 šestice motorkářů rozhodla založit klub se vším všudy. Prvním výrazným projevem klubu vůči motoveřejnosti bylo uspořádání již zmíněného a plánovaného motosrazu první červencový víkend roku 2004  v Kempu Mexico na Olbramkostele Vzhledem k masivní účastni motorkářů z Rakouska, Slovenska, Polska, Německa bylo rozhodnuto o jeho pojetí jako mezinárodním ….Tento termín se pak stal již tradičním pro srazy Vampires..

Pro zimní společenské vyžití se pak také od roku 2005 rozběhly (dnes již zavedené) Rockové Motoplesy … postupem času jsme vystřídali sály v Práčích, Znojmě až jsme zakotvili v Novém Šaldorfě….

Čas plynul a nastala doba budovatelská - začala se renovovat klubovna v Hlubokých Mašůvkách, která sloužila potřebám klubu do roku 2006.

Rok poté jsme byli bez vlastních prostor a pak se naskytla možnost získat stávající prostory klubovny v Únanově a budovatelská pětiletka vypukla znovu s plným úsilím. Tento okamžik se stal zlomovým pro celou historii klubu, neboť někteří členové klub opouští ….

Rok 2007 přinesl další zlomovou skutečnost – od listopadu 2007 jsme se stali čekatelským klubem ….

…. kola se točí, kilometry přibývají a v dubnu 2010 jsme postoupili do rodiny MC klubů se statutem Hangaround….

… tvrdou prací a ježděním jsme si v červenci 2011 vyjezdili pro náš klub status Prospect….

... v září 2012 jsme s podporou a souhlasem všech MC klubů v ČR dosáhli statusu tzv. FULL COLOR. Za zmínku jistě stojí skutečnost, že na plné barvy dosáhl klub ve stejném složení jako na počátku této náročné a namáhavé cesty.....
 

Napsali o nás